Valuta:
Norway

Personvern

Personvern

Vi tar på alvor spørsmålet om sikkerhet. Hver gang du sender oss ditt kredittkortnummer og faktureringsinformasjon og leveringsadresse, bruker vi bransjestandard Secure Sockets Layer (SSL) teknologi for å hindre at informasjon fra å bli fanget opp.

Vennligst les informasjonen på personvern sikringstiltak vår webside. Dette inkluderer informasjon om hvordan vi samler inn, bruker og offentliggjør opplysninger samlet på stedet, herunder bruk av cookies.

Informasjonen vi samler inn

bestillingsskjemaet, du oppgi kontaktinformasjon (som navn, fakturaadresse og leveringsadresse) og finansiell informasjon (for eksempel kredittkortnummer og utløpsdato). Vi bruker denne informasjonen for faktureringsformål og for å fylle kundeordrer. Hvis vi har problemer med å behandle en ordre, vil vi bruke denne kontaktinformasjonen for å komme i kontakt med deg. Typene personlig informasjon som er samlet disse sidene er:
navn
adresse
E-postadresse
Telefonnummer
Kreditt / debetkort Informasjon
På noen sider kan du sende informasjon om andre mennesker. For eksempel, hvis du bestiller en gave på nettet og vil at det sendes direkte til mottakeren, må du sende inn mottakerens adresse. I dette tilfellet, hvilke typer personlig informasjon som samles inn er:
navn
adresse
Telefonnummer
Copyright © 2019 www.rheastenvikart.com. Powered by New Era
IP-addressen din er: 34.228.115.216     New Era | New Era Capser | New Era 59fifty | New Era Norge